NADA Repetition 2.jpg

ÄR DET DAGS ATT FRÄSCHA UPP DINA NADA-KUNSKAPER?

REPETITIONSDAG

NADA är en effektiv komplementär evidensbaserad behandlingsmetod vid ångest, stress, oro, depression, sömnproblem, smärta och abstinens. Idag används NADA framgångsrikt inom bland annat psykiatrin samt i såväl offentlig som privat vård i fler än 50 länder. Om du redan är NADA-utbildad men kanske inte använt dina färdigheter på ett tag, är du varmt välkommen att gå vår repetitionskurs. När man inte använder en metod dagligen kan delar av kunskapen falla i glömska. Kanske är du osäker på punktlokalisationen? Känner du dig lite ringrostig inför att utföra en hel behandling? Är du osäker på patientbemötandet och saknar självförtroende i terapiutövandet? Vill du uppdatera dig på ny kunskap om NADA?

Kajsa NADA behandling.jpg

AKTUELLA KURSDATUM FÖR REPETIONSDAGEN

• Kontakta oss för möjlighet att repetera dina NADA kunskaper

NADA illustration.png

KOM IGÅNG SNABBT OCH ÅTERUPPTA DINA BEHANDLINGAR 

Genom vår repetitionsdag i NADA väcker du snabbt och effektivt dina slumrande kunskaper till liv och kommer igång med dina behandlingar igen. Kursupplägget är enkelt och koncentreras till en heldag på distans. Kursen är en lärarledd digital kurs vilket innebär att du går hela kursen via datorn. Vi använder videokommunikation (Zoom) samt en utbildningsplattform för åtkomst av kursmaterial såsom instruktionsfilmer, vetenskapliga artiklar och annat relevant redaktionellt material.

Distansutbildning NADA.jpg

PRAKTISKT GENOMFÖRANDE

Du träffar dina lärare mellan kl 9 och 16 under kursdagen. Föreläsningarna hålls i realtid (live) och du har möjlighet att kommunicera med såväl lärare som övriga kursdeltagare. Vid föreläsningarna används talarstöd och genom utbildningsplattformen får du tillgång till relevant kursmaterial. Under de praktiska övningarna delas kursdeltagarna in i virtuella rum där 2-3 kursdeltagare övar tillsammans, först på sina gummiöron, sedan med fördel på en levande person.

STARTPAKET OCH PRIS

I samband med att du anmäler dig till vår repetitionskurs, kan du få ett startpaket skickat ett startpaket ut till dig innehållande ett gummiöra och nålar. Det naturtrogna gummiörat används vid undervisning i punktlokalisation samt för att utföra de praktiska övningarna i nålapplicering. Kontakta oss för mer information.

ANMÄLAN

Priset för repetitionsdagen är 2.100 Sek exkl moms (2.626 Sek inkl. moms). Du anmäler dig formuläret nedan genom att välja "NADA Repetitionsdag/ vill ha mer information" under "Välj ärende".  

Startkit 2.jpg